9 de desembre de 2019 9/12/19

Pilota a l'Escola tancava hui les sessions de docents a Alzira

Pilota a l'Escola tancava hui les sessions de docents a Alzira - (foto 1)

  Hui és celebrava al trinquet municipal d’Alzira la última sessió de docents dins del Programa Pilota a l’escola, programa de la Conselleria d’Educació, Cultura, Investigació i Esport, i que organitza la Federació de Pilota Valenciana, que va estar suspesa el divendres passat degut a les condicions meteoròlogiques que hi havia a la localitat de La Ribera i que feien quasi impossible els desplaçaments fins allí.

  La sessió la duien a terme els tècnics Javi Sansó i Víctor Bueno i assistien prop de 50 docents de les comarques veïnes a la Ribera.

  Enguany s’ha desenvolupat un total de 12 sessions que concluien hui i que donaran pas a la realització de les visites al centre per tal de continuar formant als docent i difondre entre els alumnes les bondats de la pilota valenciana com a esport autòcton.

  Les primeres sessions tindran lloc al nord de Castelló i al Sud d’Alacant, zones en les que també es programaran les primeres trobades interescolars.

  La Fundación Trinidad Alfonso continúa un año más apoyando este proyecto mediante la mejora del lote de material satisfecho a cada centro escolar.

  ocultar
  Pilota a l'Escola tancava hui les sessions de docents a Alzira
  Pujar