elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Peke Turisme, l’oferta turística infantil d’Alzira

Peke Turisme, l’oferta turística infantil d’Alzira

  Amb motiu del Dia Mundial del Turisme, naix Peke Turisme Alzira, una nova iniciativa turística destinada als més menuts i les seues famílies per donar a conéixer la ciutat d’Alzira, el seu patrimoni i la seua història. La regidoria de Turisme comença a desenvolupar la primera de les ofertes, coincidint amb la celebració de la festivitat del 9 d’Octubre.

  Es tracta d’unes jornades programades per als dies 4, 5 i 8 d’octubre, Una activitat adaptada a l’horari escolar els dies 4 i 8 d’octubre i per al turisme familiar el dissabte 5. Els dies tindran la següent programació:

  • Divendres 4 d’octubre, d’11 a 13’30h. Amb dos funcions teatralitzades d’una hora cadascuna a la Casa Reial i visita al MUMA, amb l’opció de fer-se una foto-record en l’anamorfosi de Jaume I. Preu: 1€.
  • Dimarts 8 d’octubre, d’11 a 13’30h. Amb dos funcions teatralitzades d’una hora cadascuna a la Casa Reial i visita al MUMA, amb l’opció de fer-se una foto-record  en l’anamorfosi de Jaume I. Preu: 1€.
  • Dissabte 5 d’octubre d’11 a 13’30h. Amb funció teatralitzada,  taller d’activitatsi foto-record. Preu: 2€.

  La regidora de Turisme, Isabel Aguilar, ha destacat: “Crec necessari un coneixement prematur de la història i patrimoni de la nostra ciutat,per poder arribar a estimar el que tenim. El desconeixement fa no posar en valor, de vegades, el que és nostre, i pot ser un punt de partida per al vandalisme i accions incíviques que a la fi maltracten el nostre patrimoni”.

  Per a inscriure’s s’ha d’enviar un correu electrònic a muma@alzira.es  o un missatge privat a la pàgina de FacebookAlzira Turisme.

  Pujar