1 d’octubre de 2020 1/10/20

Una nova aplicació de mòbil, per als usuaris de l’ORA, millora el servei d’aparcament a la Ciutat d’Alzira

Una nova aplicació de mòbil, per als usuaris de l’ORA, millora el servei d’aparcament a la Ciutat d’Alzira - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Una nova aplicació de mòbil, per als usuaris de l’ORA, millora el servei d’aparcament a la Ciutat d’Alzira - (foto 2)

  Són molts els municipis que ja disposen dels bons serveis que oferixen les noves tecnologies als parquímetres de la Zona Blava. Una ferramenta que dia rere dia demostra que estem avançant cap a un altre nivell de productivitat del nostre temps. Des de la Regidoria de Serveis Públics, que gestiona Fernando Pascual, es treballa per tal que Alzira tinga una bona imatge, siga una ciutat moderna i oberta, amb totes les opcions possibles, per això esta nova millora ens porta pel bon camí.

  “Easy Park” és el nom de la aplicació amb la qual els usuaris, particulars i empresaris, de l’ORA de la ciutat d’Alzira, estan beneficiant-se dels seus moltes avantatges. Esta millora tecnològica facilita la forma de pagament als que utilitzen de forma regular la zona blava, però hi ha més detalls a destacar, com que és més ràpid, àgil, còmode, segur i econòmic.

  Segons l’encarregat del Control de Gestió d’Aparcaments, de l’empresa que gestiona la Zona Blava d’Alzira, este nou servici està actiu des de l’1 de setembre de 2016, encara que els primers dies de la seua implantació va estar de prova. Durant eixe període de temps els usuaris es van adonar de l’efectivitat de la aplicació i també d’algunes observacions que posteriorment s’han millorat.

  Una de les principals característiques d’esta aplicació és la que, encara que la tarifa de preus és la mateixa, sols es fa pagament pels minuts consumits. És a dir, que encara que hagen seleccionat 30 minuts, (0’30cnt) si no són consumits en la seua totalitat, es pot finalitzar el temps des del mòbil, i sols es fa el pagament a proporció dels minuts consumits. També es pot activar l’opció que la aplicació envie un avís, uns pocs minuts abanç que finalitze el període sol·licitat.

  Un altre dels avantatges d’Easy Park és que es pot gestionar, i renovar, el pagament des d’on estiga la tenda, el supermercat, la oficina, la consulta del metge... Així de fàcil i senzill, ja que no cal eixir al carrer ni pensar en si porta moneda en efectiu per a fer el pagament al parquímetre i també guanya temps, ja que una vegada ha estacionat el seu vehicle pot fer tots els tràmits des del seu smartphone.

  L’aplicació també disposa d’un arxiu intern de totes les vegades que s’ha utilitzat la zona blava i ho has gestionar des del mòbil, així es pot portar un millor control i horaris justificats. També es pot cancel·lar una sanció, si cal, des del terminal mòbil. Simplement s’ha de vincular l’aplicació a una targeta de crèdit o dèbit del seu compte bancari habitual.

  Pascual declara “Estar molt satisfet amb totes i cadascuna de les millores que s’han anat produint amb l’empresa que gestiona l’aparcament de la zona Blava d’Alzira. Sens dubte esta última incorporació, la aplicació d’Easy Park, per al pagament de l’ORA des del mòbil, es una de les mès significatives. Hem de reconèixer que la tecnologia està per a facilitar-nos el treball i la vida, les coses més quotidianes. Des que ens feren càrrec del departament, fa poc més d’un any, no hem fet una altra cosa que treballar per a facilitar el dia a dia dels alzirenys/alzirenyes i aquells que visiten la nostra ciutat; i continuarem amb la mateixa visió.”

  Estos i molts més avantatges son els que oferix Easy Parck, una aplicació que es descarrega gratuïtament i que es molt fàcil de configurar. Sols s’ha d’introduir el número de matricula del vehicle, i les dades d’una targeta vinculada al seu compte bancari. Per a qualsevol consulta i/o dubte poden cridar al telèfon d’atenció al client 911239500

  Pujar