1 de desembre de 2020 1/12/20

La nostra Veu rep 4.400 euros per la donació de Texlimca

La nostra Veu rep 4.400 euros per la donació de Texlimca - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La nostra Veu rep 4.400 euros per la donació de Texlimca - (foto 2)

  L’alcalde d’Alzira Diego Gómez, la regidora de Cooperació Leticia Piquer, i el gerent de Texlimca, Pedro Andrés, han fet efectiva, este matí, la donació de més de 4.402,58 euros a l’associació La Nostra Veu, representada per MªJosé Canet i Omar Valcárcel, presidenta i vicepresident respectivament.

  Texlimca SA té l’autorització de l’Ajuntament d’Alzira per a l'arreplega selectiva de roba usada en la nostra ciutat, amb la col·locació de contenidors en la via pública. Des de 2015 ha incorporat la recollida d'oli domèstic usat. En l’acord d’esta autorització està previst que un percentatge de la recaptació es destine als fins d’interés social que estime convenient i recomane l’Ajuntament.

  L’Ajuntament va proposar destinar la donació d’enguany a la Nostra Veu, “una ajuda extra per a esta Associació que redunda en el benefici final dels seus usuaris i usuàries”. A més l’alcalde també ha volgut agrair també la col·laboració de l’empresa alzirenya TEXLIMCA i la seua aposta perquè estes ajudes es destinen a fins socials.

  Per la seua part, Andrés s’ha mostrat satisfet per poder fer esta donació i ha insistit en la importància i la conscienciació del reciclatge de la roba, ja que encara hi ha molta gent que la diposita directament al contenidor de fem.

   

  Pujar