Castellano

El Nítida atura la set de victòria en La Font de la Figuera

• Els riberencs treballaren de valent per a emportar-se els tres punts cap a Alzira

El Nítida Alzira ja coneix el que és guanyar com a visitant després d'imposar-se per 1 gol a 6 a La Font de la Figuera el passat dissabte. Els de Luis Manjón eixiren a la pista amb màxima concentració i aconseguiren mantenir l'avantatge fins a la conclusió.

Les primeres ocasions de l'encontre arribaren per al bàndol riberenc, que intentava fer front a la bona defensa local. Malgrat que les ocasions no es varen demorar, el primer gol, signat pel capità Kiko, va fer acte de presència quan ja s'havien consumit 12 minuts. L'arrel del 0-2 també va créixer del capità alzireny en rematar una treta des del cantó. El baló colpejà en un jugador local i acabà dins la xarxa. El marcador l'augmentà Manu amb un encertat xut llunyà. El partit avançava amb una intensitat creixent. Abans del descans, La Font va encetar el seu compte per tal de reduir distàncies.

Mateix guió amb final diferent
En la represa, el domini es va repartir entre els dos equips fins que, Àlvaro Rodrigo donà una mica de tranquil•litat al Nítida en convertir un lliure directe quan s'arribava a l'equador del segon acte. Això sí, els records dolents s'apoderaren momentàniament dels alzirenys quan desaprofitaren dos xuts des dels 10 metres. Però finalment el triomf no es va escapar. Kiko augmentà l'avantatge a quatre gols i, poc després, Marcos feia el 1-6 definitiu.

Gràcies a aquesta victòria el Nítida Alzira ja suma 10 punts i és seté a la taula. La pròxima setmana el Castelló serà el rival dels alzirenys en el Palau d'Esports.