10 d’abril de 2021 10/4/21

El Nítida Alzira torna del Sant Isidre amb la victòria

El Nítida Alzira torna del Sant Isidre amb la victòria - (foto 1)

  El Nitida Alzira Futbol Sala va aconseguir la victòria el dissabte en el Pavelló Sant Isidre davant el CDFS València per 1 gol 3. El primer bloc de l'encontre va transcórrer sense quasi esglais ni jugades destacades. Fou en el minut 18 quan els visitants, per mitjà de Xavi López desbloquejaren aquesta enrevessada situació.

  La segona part va repetir el guió del primer temps, però aquesta vegada el gol de Xavi arribà una mica abans. Amb el 0-2 i amb deu minuts per a la conclusió, el Nítida es complicà el partit amb el cartó de les faltes. Cinc minuts després, Cris augmentà a tres gols l'avantatge.

  El València acurtà distàncies amb el gol de Fran, i ho pogué tornar a fer amb un doble penal que el mateix Fran envià al pal. L'1-3 acabà sent definitiu donant-li la segona victòria consecutiva al Nítida Alzira.

  Els riberencs es queden en la setena plaça amb 26 punts després de 18 partits jugats. La pròxima cita serà divendres en el Palau d'Esports d'Alzira davant l'Arcadi a partir de les 21.15 hores.

   

  Pujar