11 de desembre de 2019 11/12/19

El Nítida Alzira s'adjudica una valiossísima victòria de Cuéllar (1-3)

El Nítida Alzira s'adjudica una valiossísima victòria de Cuéllar (1-3) - (foto 1)

  El Nítida Alzira es va adjudicar els primers tres punts a domicili després d'imposar-se en un disputadíssim encontre al segovià Mariano Rico Cuéllar (1-3). Les dianes de Carreras, Xavi López i Rafa Ara li permeteren al conjunt alzireny véncer un partit trabat, poc fluít i amb no massa joc.

  El cronòmetre començà a descomptar segons, però el futbol sala es negà a fer acte de presència en el pavelló Santa Clara de Cuéllar. Els primers instants avançaren sense massa esglais per a cap de les dues porteries, però amb prous infraccions; la prova és que l'equip local en sols vuit minuts ja havia acumulat cinc faltes. El primer gol arribà d'una jugada autosuficient de Carreras, qui després de furtar un baló prop del cercle central i recórrer quasi 20 metres va aconseguir avançar al Nítida.

  A punt d'arribar al descans, el conjunt alzireny va gaudir d'ocasions per augmentar el marcador, però les jugades no varen tenir bon fi. En la represa, el partit començà de la mateixa manera, fins a l'equador del segon temps, quan canviaren els papers i els locals varen gaudir les millors oportunitats, però el cullerenc Álvaro va frustrar el viatge de cada baló que buscava clavar-se en la xarxa. També Jaume, qui va heretar la funció de porter momentaneament per a evitar l'empat davall dels pals en una segona acció d'atac.

  La situació va obligar a Cuéllar a traure porter jugador, però el Nítida va gestionar bé la defensa en inferioritat i no va patir en excés. La victòria del Nítida Alzira va començar a ser realitat quan restaven cinc minuts per al final, gràcies als gols de Xavi, qui va augmentar l'avantatge després d'una treta des del cantó, i de Rafa Ara, el qual va dirigir amb el cap un baló penjat des de darrere per posar el 0-3. Els locals acurtaren distàncies immediatament, però el marcador no tornà a moure's.
  El pròxim dissabte, el Nítida Alzira rebrà al Sala Quinto en el Palau d'Esports a partir de les 17 hores.

  ocultar
  El Nítida Alzira s'adjudica una valiossísima victòria de Cuéllar (1-3)
  Pujar