9 de desembre de 2019 9/12/19

El Nítida Alzira guanya en Pinseque i es posa líder (1-3)

El Nítida Alzira guanya en Pinseque i es posa líder (1-3) - (foto 1)

  El Nítida Alzira continua nodrint de victòries el seu caseller particular. L'última ha estat la de dissabte en Pinseque, on el conjunt de Braulio Correal es va adjudicar els tres punts gràcies a l'1-3 que va reflectir el marcador després del temps reglamentari. Alvarito en dues ocasions i Luis Moreno signaren els gols del triomf que posa al Nítida líder de la classificació de forma anecdòtica.

  El conjunt riberenc fou el primer a avisar. Quan solament s'havien consumit uns quants segons, Xusi ja havia estavellat el baló en la fusta, provocant així l'esglai dels aficionats locals; un esglai que es va repetir poc després, però aquesta vegada per una gran intervenció del porter alzireny Víctor Torres, qui desbaratà una bona ocasió local.

  Des de l'inici, el partit fou intens i disputat, amb la pilota rodant contínuament d'un camp a un altre acumulant metres. En el minut 5, Jaume Todos Santos pogué encetar el marcador després d'un bon contracolp en solitari, però el xut va morir en les cames del porter del Pinseque. El fàstic d'aquesta acció augmenta quan, en la següent possessió, els locals posaren l'1-0.

  Abans de l'equador del primer temps, Xavi López tragué de banda, Luis Moreno la deixa amb el cap i Alvarito, sense que el baló caiguera a terra, li pegà a la xarxa per a posar les taules. L'avantatge del Nítida Alzira arribà prop del descans després d'una jugada semblant, també amb Luis Moreno i Alvarito com a últims protagonistes.

  El treball de la segona part fou immesurable. El Nítida Alzira va imposar una serietat en defensa que el Pinseque, encara que ho intentà, no va poder fragmentar. El crono avançà sense gols, l'esfèric continuava acumulant metres en la fusta, però no s'introduïa en cap de les dues porteries. Quan restava un minut, el baló li caigué a Luis Moreno després d'una treta banda local i, mentre el jugador del Pinseque protestava, el del Nítida va enviar el baló a la xarxa per a certificar la victòria.

  A hores d'ara, el Nítida Alzira es troba al capdavant de la classificació amb 24 punts i un partit menys -l'ajornat davant Tafatrans-. Les pròximes dues jornades els de Braulio Correal jugaran en el Palau: el dissabte 1 davant el Futsal Ibi (18 hores) i el dissabte 8 enfront del Patatas Gómez de Saragossa.

  ocultar
  El Nítida Alzira guanya en Pinseque i es posa líder (1-3)
  Pujar