Castellano

El Nítida Alzira debuta en el Palau amb una golejada al Santurtzi (9-2)

La 2a Divisió B (antiga Nacional A) de futbol sala ha tornat a Alzira d'una manera immillorable. El Nítida es va imposar per 9 gols a 2 al Santurzi basc en el seu primer partit en el Palau d'Esports d'aquesta temporada, disputat el passat dissabte. Els de Braulio Correal no varen deixar opcions als visitants i s'adjudicaren els primers tres punts del present curs lliguer.

Tot i la golejada, fou l'equip visitant l'encarregat d'obrir el marcador amb un xut creuat des de l'esquerre que Álvaro no pogué rebutjar. Això sí, l'avantatge dels bascs no va durar gaire, ja que Carreras posà les taules ràpidament en espentar, amb una intel·ligent talonada, un baló procedent d'una treta des del cantó. La intensitat dels locals augmentava, enaltida en gran part pel suport d'una graderia generosa que no volgué perdre's l'històric debut en 2a B dels seus.

Rafa Ara va posar per davant al Nítida i -aleshores sí- l'afició començà a gaudir de valent. Pocs segons abans del final del primer temps, l'àrbitre assenyalava una infracció que comportava un doble penal favorable al Santurtzi. No solament no fou gol, ja que Álvaro va evitar l'empat, sinó que en el contracolp Alvarito va posar el 3-1 amb el que s'arribà al descans. El quart gol que signà Jaume en la represa provocà que els visitants eixiren amb porter jugador amb deu minuts encara per davant.

En una acció desafortunada, un gol en pròpia porta local reduïa distàncies. Però l'esglai fou mínim, ja que dues dianes de Xusi evitaren qualsevol intent de reacció. Pau Bellés, Xavi López i Luis Moreno es varen unir a la llista de golejadors d'una vesprada històrica. El Nítida Alzira, ja amb els seus primers tres punts, viatjarà aquest pròxim dissabte per a enfrontar-se al segovià Cuéllar Cojalba (16 hores).