11 de desembre de 2019 11/12/19

El Nítida Alzira aprén davant un experimentat Lauburu

El Nítida Alzira aprén davant un experimentat Lauburu - (foto 1)

  Si el baló no entra, poca cosa es pot fer. Això és el que li passà al Nítida Alzira aquest cap de setmana en el Poliesportiu Belabieta d'Ibarra. El conjunt alzireny va caure per 5 gols a 1 en un partit al qual no va poder entrar en cap moment, a causa de la manca de gols en el seu favor. Marcos Martínez 'Molo' fou qui encetà el marcador amb un golàs, però sense temps per a reaccionar.

  En la primera meitat, el Nítida Alzira no estigué gens còmode; li costava moure el baló i patia quan el tenia Lauburu. Consumits els primers 5 minuts de partit, el conjunt local ja tenia un avantatge de dos gols. Així i tot, l'equip riberenc tingué algunes ocasions per a poder acurtar distàncies i clavar-se en el partit. Però amb el 2-0 s'arribà al descans.

  En la segona meitat, el partit canvià considerablement. El Nítida Alzira isqué molt més còmode, jugant en camp contrari bona cosa, fent circular el baló i generant un fum d'ocasions que, malauradament, no varen acabar dins la porteria. Però, superada la mitja hora d'encontre, el Lauburu Ibarra posà el tercer gol. Res canvià, el Nítida continuava atabalant la porteria contrària, però la pilota es negava a entrar i el conjunt basc pogué augmentar el seu avantatge fins al 5-0.

  Pocs minuts abans del final, Álvaro Llopis es va retirar amb molèsties i entrà Víctor Torres per a ocupar la porteria, qui va gaudir dels seus primers instants en 2a Divisió B amb el Nítida Alzira. Per a trencar l'absència de gols, Marcos 'Molo' posà el baló en l'escaire amb potent xut de primeres, una acció que fou fins i tot reconeguda amb aplaudiments per l'afició local. El 5-1 fou el resultat definitiu.

  Amb aquesta derrota, el Nítida Alzira es queda sisè en la taula classificatòria amb 9 punts. El pròxim dissabte, el futbol sala de bronze tornarà al Palau d'Esports amb la visita de La Unión Calatayud (17 hores), un partit importantíssim per a seguir posant distància respecte a la part baixa.

   

  ocultar
  El Nítida Alzira aprén davant un experimentat Lauburu
  Pujar