Castellano

El Nítida aconsegueix una clara victòria davant el Castelló FS (4-0)

• El conjunt riberenc suma ja cinc jornades sense perdre i és sisé a la taula classificatòria

El Nítida Alzira es va imposar el passat dissabte, en el Palau d'Esports, al Castelló FS amb un clar 4-0 gràcies als gols de Marcos, Kiko i el juvenil Salva. Encara que el marcador final mostra una superioritat del conjunt local, el primer acte estigué equilibrat fins al minut 13, quan Marcos Martínez aprofità una bona assistència de Jorge Torres per definir amb una gran vaselina i posar l'avantatge per al Nítida. Un avantatge que, amb molt de treball, acabaria sent definitiu.

En la segona meitat, el juvenil Salva, convocat per Manjón amb l'objectiu de contrarestar la gran quantitat d'absències locals, posà el 2-0 en dirigir el baló cap a la xarxa després d'una passada de Kiko. Canviant els papers, el mateix Kiko anotà el tercer gol després d'aparéixer en el segon pal per a rematar.

Quan faltaven sis minuts per a la conclusió i amb el 3-0, el Castelló provà sort amb porter jugador, però aquesta vegada sí, el Nítida va saber gestionar la situació amb garanties i el marcador sols es mogué per a augmentar la distància a quatre gols.

Amb aquest resultat, el Nítida Alzira suma la tercera victòria de la temporada i ja se situa sisè a la classificació amb 13 punts. La pròxima setmana el conjunt riberenc visitarà la pista del Favara, un escenari complicat.