elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els nascuts en el 56 i 57 els pròxims en acudir a la vacunació al casal Fester d’Alzira

Els nascuts en el 56 i 57 els pròxims en acudir a la vacunació al casal Fester d’Alzira
  • Cal tindre les dades del SIP actualitzades perquè les cites es donaran per telèfon

Dimarts 6 (matí i vesprada) i dimecres 7 d'abril (vesprada), el Casal Fester d’Alzira acull la vacunació de 5400 persones nascudes en 1956 i 1957. Es tracta de persones 65 i 64 anys naturals dels municipis que integren el Departament de Salut de la Ribera, als qui se’ls administrarà la vacuna AstraZeneca.

Hui s’ha celebrat la reunió organitzativa amb el Departament de Salut, en que l’Ajuntament ha posat a disposició de la Conselleria el Casal Fester, situat junt a l’hospital de la Ribera, una sala polivalent i diàfana, amb espai suficientment ampli i ventilat que comptarà amb diversos circuits de vacunació i entrades i eixides separades. “És el mateix edifici municipal en què s’han portat a terme les vacunacions de la comunitat educativa al llarg d’esta setmana. Des de l’Ajuntament  ja vam preparar este espai d’acord als requeriments de la Conselleria i com a tal compta amb la resolució favorable de la Conselleria com a centre temporal de vacunació”, ha explicat l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez.

Les persones seran citades per la Conselleria de Sanitat mitjançant el seu telèfon de contacte, indicant la data i hora de vacunació. Per este motiu, és molt important  que eixes dades estiguin actualitzades al sistema SIP.  Per a poder verificar que són correctes cal accedir ací.

Per protocol una unitat de Creu Roja donarà assistència per a primers auxilis i una ambulància per a trasllat a l’hospital en cas que fora necessari. Per la seua banda Protecció Civil Alzira també portarà a terme el control d’accessos per a coordinar l’entrada i exida i el compliment de les mesures de seguretat.

 

Pujar