elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

MUMARTE totes les activitats del MUMA de l’últim trimestre de l’any

MUMARTE totes les activitats del MUMA de l’últim trimestre de l’any

  El MUMA, el Museu Municipal d’Alzira, reprén la seua activitat passat l’època estival, i ho fa amb un complet programa de propostes per a l’últim trimestre de l’any.

  Fins al 26 de setembre les sales I i II acullen l’exposició Astronomy, de Josep Francés.

  Del 30 de setembre fins al 24 d’octubre la sala I mostrarà «Del pigment al paper»,  obres de Manuel Silvestre.

  Des de l’1 al 24 d’octubre, la sala II del MUMA presenta el III Saló de Tardor de Realisme.

  El 23 d’octubre, a les 10 hores, dins de les activitats del Premis Literaris Ciutat d’Alzira. Es realitzarà una visita al Gran Teatre que enguany celebra el seu centenari.

  Del 29 d’octubre al 28 de novembre, col·lecció de pintors valencians dels segles XIX-XX en la sala I d’exposicions temporals, mentre que en el mateix període la sala II mostrarà l’exposició «Retrats», de Salvador Ausina.

  El divendres 3 de desembre s’inaugurarà l’exposició «Arrels de l’aigua. Un riu d’inspiració», en la sala I, que es podrà visitar fins al 2 de gener de 2022.

  També el mateix divendres, però en la sala II, començarà a mostrar-se l’exposició «Patrimoni artístic valencià», Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat. Universitat de València, la cual podrà ser visitada fins al 30 de gener del pròxim any.

  Per a completar les activitats del trimestre el 19 de desembre, a partir de les 9 hores, es realitzarà la XXIII Pujada del Betlem, que enguany quedarà ubicat al mirador de la Casella. La baixada del mateix està prevista per al diumenge 9 de gener 2022.

  Isabel Aguilar, regidora de Patrimoni Cultural, anima a totes i tots a participar de les activitats del MUMARTE de l’últim trimestre de 2021. «Hem travessat moments difícils on l’activitat expositiva s’ha vist afectada per les restriccions per tal de fer front a la pandèmia de la Covid-19, ara anem recuperant poc a poc la normalitat i des del MUMA velem oferir un ample catàleg de propostes i activitats que ens ajuden a reactivar-nos després de mesos de paràlisi i limitacions», segons la regidora. 

  Horaris de visita

  MUMA

  De dimarts a dissabte d’11 a 13 i de 17 a 20 hores.

  Diumenge d’11 a 13.30 hores

  CASA D’ALÓS (ETNOMUMA)

  De dimarts a divendres d’11 a 13 hores.

  Dimarts de 17 a 20 hores.

  MUSEU FALLER D’ALZIRA

  De dimarts a divendres d’11 a 13 hores.

  Dimecres de 17 a 20 hores.

  LLAVADOR DE L’ALQUERIETA

  Dimarts, dijous i divendres d’11 a 13 hores.

  Pujar