elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Hospital de la Ribera torna a la normalitat després d'un col·lapse “puntual"

L'Hospital de la Ribera torna a la normalitat després d'un col·lapse “puntual"
  • Els sindicats van alertar de la saturació del centre amb llits en els corredors

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública assenyala que l'Hospital de la Ribera a Alzira ha tornat a la normalitat després d'un increment “puntual” de pacients d'ingrés que va portar al col·lapse sanitari. Els sindicats van denunciar la saturació del centre i de llits en els corredors del centre hospitalari.

Des de Sanitat han assegurat que “l'Hospital Universitari de la Ribera compta amb suficients llits en UCI i planta per a atendre a totes les necessitats d'ingressos que es presenten”.

No obstant això reconeix que “el centre va registrar, en les últimes 48 hores, un increment puntual de pacients pendents d'ingrés, producte del llarg pont i de la baixada brusca de temperatures que agreugen els problemes de tipus respiratori, i generen descompensacions en els grups de població amb patologies cròniques”.

Així doncs, aquest increment es va solucionar en el dia d'ahir, quan es van produir 40 altes i “es van assignar llits als pacients que es trobaven arracades d'ingrés”. Amb el que “la situació ha quedat completament resolta i l'hospital compta amb llits suficients en urgències i en planta per a atendre degudament el servei”.

No obstant això, des de Sanitat han assegurat que “els pacients pendents d'ingrés han sigut atesos i cures en tot moment pel personal sanitari en condicions d'intimitat i qualitat assistencial”.

Pujar