25 de setembre de 2020 25/9/20

L'alcalde es reunix amb el nou degà del Col·legi d'Advocats d'Alzira

L'alcalde es reunix amb el nou degà del Col·legi d'Advocats d'Alzira - (foto 1)

  L'alcalde, Diego Gómez, s'ha reunit esta setmana amb una representació de la Junta Directiva del Col·legi d'Advocats d'Alzira.

  La reunió va servir per a tindre un primer contacte amb el nou degà, Agustín Ferrer, que va ser recentment elegit. A continuació, es tractaren diferents aspectes d'interés per a ambdós entitats.

  L'alcalde, en primer lloc va comentar diferents aspectes del projecte del nou Palau de Justícia, que està tramitant la Conselleria i que s'ubicarà a l'avinguda Luis Suñer, contigu a la màquina del tren.

  Gómez va informar de les últimes gestions per a poder fer un aparcament addicional en el terreny que està entre el CEIP Alborxí i el terreny reservat per al Palau de Justícia. Els va recordar que eixe terreny té la consideració de dotacional educatiu i està cedit a la Conselleria d'Educació. D'ací la necessitat que es facilite el terreny a la Conselleria de Justícia per a incloure l'aparcament en el projecte.

  Per la seua banda, el Col·legi d'Advocats va traslladar a l'alcalde les necessitats que tenen per a modificar la seua seu per tal de millorar els serveis que hi oferix tant de formació per als col·legiats com d'assessorament i mediació familiar i hipotecària per a la ciutadania. També es va comentar la possibilitat de signar en un futur un conveni de col·laboració, qüestió que s'estudiarà.

  Per últim, Gómez va agraïr al Col·legi la seua implicació en la vida de la ciutat i la col·laboració que està tenint amb l'emissora municipal Alzira Ràdio, en el programa Tenim la paraula, que acosta els temes legals a la ciutadania.

  Pujar