25 de setembre de 2020 25/9/20

L'Ajuntament sol·licita una subvenció de 195.000 euros per a la realització de l'escola d'ocupació

L'Ajuntament sol·licita una subvenció de 195.000 euros per a la realització de l'escola d'ocupació - (foto 1)

    L'Ajuntament d'Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA, ha sol·licitat a la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, una subvenció de 194.529 euros per a adherir-se al programa d'ocupació pública "ET FORMEM: LLAURANT FUTUR 2017" que té com a objectiu millorar l'ocupabilitat de les persones desocupades mitjançant la realització d'obres i serveis d'interés general i/o social amb un contracte per a la formació que procure alhora la seua qualificació professional afavorint la inserció laboral.

    Els contractes, que tindran una durada de 4 mesos a jornada completa, beneficiaran a 30 treballadors/es de 18 anys o més inscrits com a demandants d'ocupació en l'oficina del SERVEF, amb dificultats d'inserció laboral i pertanyents a col·lectius prioritaris, en risc d'exclusió social.

    En declaracions del regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, Ivan Martínez: "un dels objectius d'aquest equip de govern és potenciar programes d'aquest tipus, que promouen i generen ocupació, ja que patim una situació d'atur greu. Aquesta és una iniciativa pensada especialment per a aturats/des de llarga durada que es troben en situació de vulnerabilitat. Des de l'Ajuntament d'Alzira s'està fent un esforç important per potenciar els programes de treball i bona mostra és que en el 2017 hi ha tres tallers d'ocupació en marxa, quan en el 2015 no hi havia cap aprovat".

    Pujar