20 d’octubre de 2019 20/10/19

L’Ajuntament d’Alzira, present a l’acte de final de temporada de la UD Alzira

L’Ajuntament d’Alzira, present a l’acte de final de temporada de la UD Alzira - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L’Ajuntament d’Alzira, present a l’acte de final de temporada de la UD Alzira - (foto 2)

  El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha fet entrega de medalles i trofeus a l’acte de final de temporada de l’escola de la Unió Esportiva Alzira (UD). Els xiquets i xiquetes tant de futbol huit com de futbol onze han finalitzat el curs, en què molts d’ells i elles han rebut alguna condecoració per la seua implicació en el club.

  L’acte, que va tindre lloc a l’estadi Lluís Suñer, va reunir les categories de querubins fins a alevins, els quals, tant xiquetes com xiquets, van rebre una medalla. A més, aquells equips guanyadors de la seua lliga han rebut reconeixement.

  Per altra banda, els equips de les categories infantil a juvenil també van ser guardonats pel seu benfer. Es va reconéixer el jugador o jugadora més regular de cada equip, així com el màxim golejador o màxima golejadora del seu conjunt.

  El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha destacat la bona tasca d’estes escoles esportives: “És molt important cuidar i motivar els més menuts en l’àmbit esportiu, des de la Unió Esportiva Alzira feu un gran treball amb les xiquetes i xiquets que juguen a futbol. Des de l’Ajuntament i la Regidoria d’Esports sempre tindreu el nostre suport”. També s’ha dirigit als joves esportistes: “Seguiu com fins ara, esforçant-vos, entrenant-vos, jugant a futbol. Sou el futur d’un gran club, enhorabona per esta temporada que hui acaba”.

  Al voltant de 500 xiquetes, xiquets i joves, junt amb les seues famílies, van participar d’un acte en què es va posar en valor la importància de practicar esport en la infantesa.

  ocultar
  L’Ajuntament d’Alzira, present a l’acte de final de temporada de la UD Alzira
  Pujar