31 d’octubre de 2020 31/10/20

L’ajuntament d’Alzira oferix alternatives davant del tancament del Fontana Mogort

L’ajuntament d’Alzira oferix alternatives davant del tancament del Fontana Mogort - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L’ajuntament d’Alzira oferix alternatives davant del tancament del Fontana Mogort - (foto 2)

  Les pistes del pavelló municipal Fontana Mogort no es podran utilitzar durant la temporada 2019-2020 degut a la situació en la que es troba la coberta d’ambdues. Així ho han decidit els tècnics municipals de l’Ajuntament d’Alzira després de l’informe realitzat sobre l’estat i la situació actual de les instal·lacions.

  L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, el regidor d’Esports, Fernando Pascual i els tècnics municipals s’han reunit amb els clubs implicats pel tancament d’esta infraestructura esportiva. A la reunió s’ha informat de l’alternativa de derivar els entrenaments d’estos clubs a altres instal·lacions esportives, així com als CEIP de l’Alborxí i Lluís Vives i Xúquer Centre Educatiu.

  El Fontana Mogort té una temporada esportiva ordinària d’utilització de 5.180 hores, sense comptar amb els campus i clínics que se solen realitzar en època estival i en períodes de vacances de Nadal i Pasqua. El tancament provisional del pavelló afectarà directament a 10 equips del Club Alzira Futbol Sala, 8 equips del Club Nou Basquet i 6 equips de L’ACD Ribera Alta Club Balonmano. També es vora’n afectats l’AEPA, el CEPAIM, ADISPAC, AFARADEM i el col·legi Sants Patrons i de manera indirecta 3 equips del Club Alzira Futbol Sala, 4 equips del Nou Basquet, 11 equips del Club Nou Vòlei Alzira, dos grans grups del Club de gimnàstica rítmica Ribera Alta Alzira i el CEAM.

  El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha manifestat que “s’està treballant per intentar que tots els clubs implicats puguen realitzar la seua pràctica esportiva de la millor manera possible”. Així mateix ha volgut donar les gràcies “a la direcció i als claustres dels col·legis públics de l’Alborxí i Lluís Vives i al Xúquer Centre Educatiu, per cedir les seues instal·lacions educatives a favor de la pràctica de l’esport alzireny”.

  L’ajuntament d’Alzira, encapçalat per l’alcalde, Diego Gómez, ha estat reunint-se periòdicament amb el clubs implicats per informar del problema amb el pavelló i buscar alternatives per donar servei als usuaris de les instal·lacions. L’alcalde d’Alzira ha informat que “s’està buscant resoldre els problemes dins del mes de setembre per poder donar solució al calendari de competicions esportives. Estem buscant alternatives amb altres ajuntaments veïns per fer convenis per a l’ús de les seues instal·lacions esportives cobertes”.

  Pujar