elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alzira, per mitjà d'IDEA, aconsegueix una subvenció del Servef

L'Ajuntament d'Alzira, per mitjà d'IDEA, aconsegueix una subvenció del Servef - (foto 1)

  L'Ajuntament d'Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus ha aconseguit una subvenció del Servef per import de 194.157,60 euros per formar joves menors de 30 anys en IDEA en activitats auxiliars en la conservació i millora de muntanyes, en repoblacions forestals i tractaments silvícoles i en gestió administrativa i de microempreses. Els 30 alumnes d'aquest projecte denominat T'Avalem, estaran formant-se durant 1 any, alhora que percebran un salari similar als projectes de Tallers d'Ocupació.

  Segons Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus: "des d'IDEA continuem ampliant la formació professional per a l'ocupació, destinada a desocupades i desocupats. En aquest cas, generant noves oportunitats de formació i ocupació per als joves amb un contracte de formació d'un any."

  A més, la formació adquirida per l'alumnat serà objecte d'acreditació, per mitjà de Certificat d'Aprofitament, per part del Servef, amb detall d'hores, àrees o mòduls superats amb avaluació positiva i amb la sol·licitud prèvia de la persona interessada s'emetrà el certificat de professionalitat o acreditació parcial acumulable que corresponga. Els requisits que han de tindre els alumnes-treballadors són:

  • Tindre entre 16 i 30 anys.
  • Estar aturat i inscrit en les oficines del Servef
  • Estar inscrit en el fitxer de Sistema Nacional de Garantia Juvenil (es pot realitzar al Centre d'Informació Juvenil)

  Per a més informació contactar en les oficines d'IDEA, C/ de la Ronda de Algemesí, 4, o al telèfon 962 45 51 01.

   

  Pujar