elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament ha ampliat les ajudes assistencials municipals de menjador escolar al 100%

L’Ajuntament ha ampliat les ajudes assistencials municipals de menjador escolar al 100%

  Des de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport s’ha convocat la concessió d’ajudes de menjador escolar dirigit als centres educatius no universitaris públics i concertats per al curs 2016-17.

  "Per a poder accedir a l’ajuda cal obtindre un nombre de punts, que determina la Conselleria; no obstant això, l’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria d’Educació, ha considerat convenient ampliar estes ajudes de menjador. Per tant, 420 alumnes de la nostra localitat que no han aplegat a tindre l’ajuda completa de la Conselleria podran beneficiar-se de l’aportació que fa l’Ajuntament", ha manifestat Pepe Grau, regidor d’Educació i Infància.

  El període d’estes ajudes comprén d’octubre a maig, un total de 144 dies, i cobrix al 100% el cost de 420 ajudes assistencials municipals de menjador escolar, 165 més que el curs passat.

  Per al govern municipal és objectiu prioritari estar al costat de les famílies amb fills, i per esta raó a l’aplicació pressupostària de 140.000 euros que té l’Ajuntament per a les ajudes de menjador es destina més de la mitat als nous casos que puguen anar produint-se al llarg del curs escolar.

  Tota la informació necessària per a les ajudes de menjador es pot obtindre en els següents centres educatius de la ciutat:

  Alborxí, Ausiàs March, García Lorca, Garcia Sanchiz, Gloria Fuertes, Lluís Vives, Pintor Teodoro Andreu, Tirant lo Blanc, Vicente Blasco Ibáñez, La Barraca, Acadèmia Xúquer, La Puríssima, Sagrada Família i Sants Patrons.

  Pujar