elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La jutge denega la presó preventiva per a l'assassí de Wafaa Sebbahen

La jutge denega la presó preventiva per a l'assassí de Wafaa Sebbahen
  • La titular del Jutjat de Xàtiva considera que no existeix risc de fugida ni de destrucció de proves per part de ‘El Tuvi’

La jutgessa del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 2 de Xàtiva ha denegat la presó preventiva contra D.S. conegut com ‘El Tuvi’ acusat d'assassinar a Waffa Sebbahen, estant embarassada.

Per a la magistrada no existeix risc de fugida, ni de destrucció de proves ni perill que atempte contra els béns de la víctima, ja que l'investigat es troba ja a la presó preventiva per ordre d'un jutjat d'Alzira que li investiga per l'homicidi d'una altra dona.

El titular del Jutjat ha rebut aquest matí a l'acusat per a la seua declaració. L'acusació particular, que representa a la família de la morta,  i la defensa d'un segon investigat, marit de la víctima, qui es troba en situació de llibertat provisional per aquests fets, han sol·licitat l'ingrés a la presó provisional del compareixent, mentre que el seu advocat defensor i la Fiscalia no han interessat l'adopció d'aqueixa mesura cautelar.

No obstant això, la jutge de Xàtiva ha sol·licitat al Centre Penitenciari de Picassent que l'informe en el cas que vaja a quedar en llibertat per qualsevol circumstància a l'efecte de poder revisar la seua situació personal i convocar si escau una nova compareixença de presó

Cal recordar que el cadàver de la jove va aparéixer al juny de 2019 a l'interior d'un pou d'una finca rural d'Alzira després de portar diversos dies desapareguda. Després de la detenció del presumpte autor, aquest va entrar a la presó.

Pujar