elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Intenta matar la propietària d'un quiosc a Alzira colpejant el seu cap contra un escaló

Intenta matar la propietària d'un quiosc a Alzira colpejant el seu cap contra un escaló
  • També li va clavar en diferents parts de el cos els trossos de vidre de les ampolles trencades i va tractar d'asfixiar-la amb un coixí

L'Audiència Provincial de València jutja aquest dijous a un home acusat d'intentar matar una dona al quiosc que aquesta regentava a Alzira. Els fets van passar el 4 de novembre de 2020. Sembla que l'acusat pateix un trastorn d'ansietat i havia consumit alcohol en aquell moment.

La Fiscalia explica en el seu escrit de conclusions provisionals que l'acusat, va colpejar la víctima a la part posterior del cap amb una botella de vidre i li va llançar una altra a continuació. Després, sempre segons la versió de l'acusació pública, el va agafar del cap i se la va colpejar diverses vegades contra un escaló, al temps que li va clavar en diferents parts del cos els trossos de vidre de les ampolles trencades i va tractar d'asfixiar-la amb un coixí.

La Fiscalia demana per aquests fets una pena de set anys i cinc mesos de presó per un delicte d'homicidi en grau de temptativa amb atenuants d'embriaguesa i alteració psíquica.

Pujar