elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Idea llança una programació de ponències en directe

Idea llança una programació de ponències en directe

  L’Agencia de Desenvolupament Econòmic d’Alzira,  Idea, ha començat hui la seua programació de ponències online a través del seu perfil de facebook. Es tracta d’una iniciativa dirigida tant a usuaris d’Idea com per a la resta de la ciutadania, ja que les matèries són d’interés general.

  “La finalitat d’esta iniciativa és continuar amb la formació i, a més,  en estos moments, que la gent des de casa estiga entretinguda i traga valor al temps que tenen ara mateix i a les ferramentes disponibles” ha dit l’alcalde d’Alzira i responsable d’Idea, Diego Gómez.

  El programa s’anomena “Proactivitat en temps de confinament. Mai ens detenim, sempre prosseguim el viatge” i pel moment s’han programat 4 ponències per als pròxims dies, a les 11 del matí. Totes elles estan impartides pels treballadors d’Idea.

  S’ha encetat l’experiència amb Mar Serra, que ha fet una intervenció sobre la identitat digital que han seguit o vist fina ara quasi 1000 persones.

  Demà, dimecres 18 a les 11 hores, serà el torn de Rafa Castany que ens donarà els consells per a fer un bon Currículum.

  Divendres 20, Salut Garcia ens parlarà de Portalemp, una eina fonamental en la recerca d’ocupació.

  Per a finalitzar amb esta primera edició de ponències online, dilluns 23, serà de nou Rafa Castany qui ens parle de la gestió del temps per a obtindré millors resultats.

  Podeu seguir les ponències en directe o vore les que ja s’han fet al següent enllaç: https://www.facebook.com/idealzira/videos/204287517498782/UzpfSTQ5NzkxODU3MzU3Mjk5MDoyOTY1OTczMTQwMTAwODQy/

  Pujar