25 de novembre de 2020 25/11/20

Idea llança una programació de ponències en directe

Idea llança una programació de ponències en directe - (foto 1)

  L’Agencia de Desenvolupament Econòmic d’Alzira,  Idea, ha començat hui la seua programació de ponències online a través del seu perfil de facebook. Es tracta d’una iniciativa dirigida tant a usuaris d’Idea com per a la resta de la ciutadania, ja que les matèries són d’interés general.

  “La finalitat d’esta iniciativa és continuar amb la formació i, a més,  en estos moments, que la gent des de casa estiga entretinguda i traga valor al temps que tenen ara mateix i a les ferramentes disponibles” ha dit l’alcalde d’Alzira i responsable d’Idea, Diego Gómez.

  El programa s’anomena “Proactivitat en temps de confinament. Mai ens detenim, sempre prosseguim el viatge” i pel moment s’han programat 4 ponències per als pròxims dies, a les 11 del matí. Totes elles estan impartides pels treballadors d’Idea.

  S’ha encetat l’experiència amb Mar Serra, que ha fet una intervenció sobre la identitat digital que han seguit o vist fina ara quasi 1000 persones.

  Demà, dimecres 18 a les 11 hores, serà el torn de Rafa Castany que ens donarà els consells per a fer un bon Currículum.

  Divendres 20, Salut Garcia ens parlarà de Portalemp, una eina fonamental en la recerca d’ocupació.

  Per a finalitzar amb esta primera edició de ponències online, dilluns 23, serà de nou Rafa Castany qui ens parle de la gestió del temps per a obtindré millors resultats.

  Podeu seguir les ponències en directe o vore les que ja s’han fet al següent enllaç: https://www.facebook.com/idealzira/videos/204287517498782/UzpfSTQ5NzkxODU3MzU3Mjk5MDoyOTY1OTczMTQwMTAwODQy/

  Pujar