elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un home tenia en el menjador de la seua casa a Alzira 2.200 grams de cabdells destinats a la menuda

Un home tenia en el menjador de la seua casa a Alzira 2.200 grams de cabdells destinats a la menuda
  • La Policia Nacional va intervenir, durant el registre, 905 euros en efectiu

Agents de la Policia Nacional han detingut el dijous a Alzira (València) a un home de 30 anys d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, després de gestionar un punt de venda de droga a la menuda des de la seua pròpia casa. En el registre de l'habitatge els agents van trobar 2.200 grams de marihuana en el menjador, a més d'altres efectes destinats al proveïment de la substància estupefaent.

Les investigacions es van iniciar quan els agents van conèixer que un home podria usar el seu propi domicili familiar per a gestionar un punt de venda de droga a la menuda de marihuana. Arran d'això, els agents van iniciar nombroses vigilàncies i seguiments per a comprovar els fets.

La investigació va culminar amb el registre de l'habitatge de l'habitatge, en la qual els policies van intervenir 2.200 grams de cabdells de marihuana seca situats en el menjador, paper d'alumini, envasos, una bàscula de precisió, a més de 905 euros en efectiu.

Per tot això, els agents van detenir a l'home, amb antecedents policials, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. L'arrestat ha passat a disposició judicial.

Pujar