elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un home arrossega pel sòl a una infermera de l'Hospital de la Ribera després de conéixer que un familiar havia mort

Un home arrossega pel sòl a una infermera de l'Hospital de la Ribera després de conéixer que un familiar havia mort
  • Després de conéixer la pèrdua, l'home va perdre els nervis i va protagonitzar una escena molt violenta davant la sorpresa dels presents

El passat cap de setmana, el dissabte concretament, es va viure una escena violenta en el servei d'Urgència de l'Hospital de la Ribera, a Alzira.

Allí, una infermera va ser agredida pel familiar d'una persona que acabava de morir. L'agressor, en assabentar-se de la notícia de la mort, va agarrar i va tirar del pèl a la infermera fins a arrossegar-la diversos metres pel sòl del centre hospitalari.

La professional sanitària no va patir danys després d'ocórrer l'agressió, encara que l'home va reconéixer immediatament el seu error i que el seu comportament no havia sigut l'adequat.

No és argument, de cap manera, actuar d'aquesta manera agredint a una infermera per haver conegut la defunció del familiar, per la qual cosa el comité de treballadors del centre sanitari s'ha pronunciat i ha denunciat el succeït.

Aquest mateix comité afirma que aquestes situacions violentes són cada vegada més freqüents a causa de la saturació i a l'acumulació del treball; encara que una altra molta part de les persones que acudeixen són respectuoses i comprensibles amb la situació que marca l'actualitat.

Pujar