22 de novembre de 2019 22/11/19

La Fúmiga tancarà el concert del 9 d’Octubre

La Fúmiga tancarà el concert del 9 d’Octubre - (foto 1)

  Hui s’ha presentat l’ordre d’actuació dels grups al concert del 9 d’Octubre, que celebra la seua quarta edició el proper 8 d’octubre al Recinte Firal d’Alzira.                                                     

  La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira ha anunciat que el concert s’obrirà i tancarà amb grups de la comarca. La nit s’encetarà a les 21 hores amb Nius de Nit i tancaran els locals La Fúmiga. El recinte obrirà al públic a les 20.30 hores i l’ordre que se seguirà és el següent:

  • Nius de nit:és un delsgrupsemergentsdins del panorama musical valencià; ha publicatHahatay, el primer disc d’estudi de la formació.
  • Diluvi:amb instruments de la zona mediterrània com el violí, la bandúrria, l’acordiódiatònic, la guitarra flamenca, el guitarró i percussions de tota mena, creen un nou estil al qual anomenen Mestissatge Mediterrani.
  •  Xavi Sarrià:membre fundador del grup valencià Obrint Pas, que el setembre del 2017 va publicar el seu primer disc en solitari.
  • Oques Grasses:el seu estil musical és variat. Afirmen que fan «reggae casolà», de fet, s'enquadren més en este gènere amb tocs de música pop.
  • La Fúmiga:un directe amb una energia desbordant on el feedback amb el públic i la més que potent espenta que transmeten no deixa a ningú indiferent.

  Els assistents podran participar del fotoreclam (photocall)de promoció del valencià que a més és solidari. Al preu d’un euro es podran fer una foto de record i al mateix temps, col·laborar amb ONG local.

  La Regidoria d ’Igualtat, com és habitual en este tipus d’esdeveniment,instal·larà un punt violeta al concert, per a informar i conscienciar, amb caràcter preventiu, i amb la finalitat última de contribuir a erradicar totes les violències masclistes i qualsevol tipus d’agressió cap a les dones. Instal·laràlones al recinte firal amb lemes compromesos amb la campanya com: “Res justifica una agressió”, “Stop violències masclistes”, “Sense un sí és no” o“Tinguem la festa en pau”.

  Com en altres ocasions Lacua, Associació Protectora d’Animal d’Alzira, també participarà en l’organització del concert i estarà present amb un estand informatiu.

  Encara es poden comprar les entrades en venda anticipada a 10 euros a InstantTicket, mitjançant la web www.instanticket.es les 24 hores i al telèfon 902 444 300 de 8 a 23 hores. I també a www.notikumi.com. O a les taquilles del Gran Teatre dimarts i dijous en horari de 19:30 a 22 hores. A més, el mateix dia del concert, a partirde les20 hores estaran obertes les taquilles per a poder comprar entrades. El preu en taquilla és de 12€.

  ocultar
  La Fúmiga tancarà el concert del 9 d’Octubre
  Pujar