elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Amo format, gos educat, campanya de conscienciació per a mantindre Alzira neta d’excrements

Amo format, gos educat, campanya de conscienciació per a mantindre Alzira neta d’excrements

    Des de les regidories de Serveis Urbans i Sanitat, s’incidix en la campanya “Amo format, gos educat”, que ja van realitzar el passat 2019, amb la qual es pretén que els propietaris de mascotes agafen consciència de la necessitat d’arreplegar els excrements de les seues mascotes de la via pública, així com col·laborar en la neteja utilitzant una botella amb desinfectant natural, compost d’aigua i vinagre per tal d’eliminar l’olor d’orí.

    A través de mitjans digitals, Ribera TV i les emissores d’Alzira Ràdio i Onda Cero està difonent-se el missatge de la campanya, ja que «encara que semble que hem avançat molt en esta qüestió cal incidir en la tasca de fer entendre als amos de gossos que per ètica i salut  no podem deixar els excrements en la via pública. Vivim en societat i com a tal hem de matindre actituds responsables i en consonància amb el segle XXI», segons Fernando Pascual, regidor de Serveis Urbans.     

    Per la seua banda, Gemma Alós, regidora de Sanitat, sol·licita la col·laboració de totes i tots per tal de minimitzar la brutícia als carrers i places. «La nostra ciutat compta amb diversos recintes canins que cal utilitzar, perquè per això s’han creat , i mai hem d’oblidar que les persones som els responsables de les nostres mascotes. Amb una mínima implicació, només utilitzant el sentit comú, guanyem totes i tots. Actuar amb responsabilitat augmenta el sanitàriament el benestar de totes i tots», ha matisat la regidora.

    Pujar