elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La fira de productes ecològics i artesanals de la Ribera es realitzarà el pròxim mes de maig

La fira de productes ecològics i artesanals de la Ribera es realitzarà el pròxim mes de maig - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La fira de productes ecològics i artesanals de la Ribera es realitzarà el pròxim mes de maig - (foto 2)

  Aquest matí ha tingut lloc una reunió organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, a través d’IDEA, amb el departament de Medi Ambient i Agricultura i distintes associacions, empreses i entitats per a organitzar la pròxima fira de productes ecològics en la ciutat d'Alzira, que tindrà lloc del 20 al 21 de maig del 2017. Cal dir que a la comarca de la Ribera no hi ha cap fira ni trobada d’aquest tipus de productes, que està adquirint rellevància tant en l’agricultura, la indústria i el comerç.

  Segons Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: «els distints departaments de l'Ajuntament, com ara Medi Ambient, Serveis Públics, IDEA, etc., estem treballant per a consolidar un sector de futur com és el lligat a l'agricultura ecològica i altres productes que milloren la sostenibilitat ambiental i econòmica, també en la nostra ciutat i comarca. Des d'IDEA s'està organitzant una BioFira que puga servir de plataforma i impuls en un sector econòmic de futur.».

  L’objectiu d’aquesta biofira consisteix en promocionar productors, distribuïdors, compradors i la ciutadania d'Alzira com de la nostra comarca per a potenciar els productes ecològics, tant alimentaris (agricultura ecològica i de proximitat, conserves...), sanitaris (fitosanitaris, biomedicina, cosmètics...) així com sectors econòmics en què la biotecnologia està adquirint protagonisme com ara la construcció, energies renovables transport etc... A la reunió han assistit associacions i entitats interessades en la matèria, tècnics i empreses del sector i l'Associació Empresarial d'Alzira.

  Pujar