2 de juliol de 2020 2/7/20

Fins al 26 de maig els autònoms podran demanar les ajudes de l’Ajuntament d’Alzira

Fins al 26 de maig els autònoms podran demanar les ajudes de l’Ajuntament d’Alzira - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Fins al 26 de maig els autònoms podran demanar les ajudes de l’Ajuntament d’Alzira - (foto 2)

  Fins al 26 de maig s’obri el termini per a sol·licitar les ajudes destinades als autònoms i autònomes per a fer front als efectes originats pel coronavirus COVID-19 i per a la reactivació econòmica en el municipi d’Alzira.

  La quantia màxima per beneficiari serà de 300 euros La dotació d’estes ajudes per a la reactivació econòmica amb fons propis de l’Ajuntament ascendix a un import global màxim de 305.000 euros.

  “La finalitat d’estes ajudes és reduir l’impacte econòmic negatiu que s’ha generat als nostres comerços i autònoms i protegir l’interés general. Volem contribuir a que la vida econòmica de la nostra ciutat es reactive com més prompte millor. Si obrim ja la sol·licitud d’estes ajudes és possible que al final del mes pugem pagar-les” assegura l’alcalde de la ciutat Diego Gómez.

  Els requisits per a poder demanar-la són:

  • Haver figurat ininterrompudament d'alta en el Règim Especial de Treballadors Autònoms entre el 31 de desembre de 2019 i el 14 de març de 2020.
  • Haver suspés l'activitat per la declaració de l'estat d'alarma o en cas de mantindre l'activitat, haver reduït la facturació corresponent al mes anterior a la sol·licitud de l'ajuda en, almenys, un 75 per cent respecte de la mitjana facturada en el semestre natural anterior a la declaració de l'estat d'alarma.
  • Tindre el domicili fiscal i, en el seu cas, el local comercial a Alzira.

  Els interessants a demanar l’ajuda han de sol·licitar-la per via telemàtica, a través de la nostra seu electrònica a la qual es podrà accedir en la següent adreça: https://sedeelectronica.alzira.es, cal buscar al catàleg de tràmits COVID 19 i seleccionar ajudes a Autònoms.

  Per a la tramitació telemàtica haurà de disposar de certificat electrònic. En cas de no tindre-ho, pot presentar-ho mitjançant la representació a través de persona que si disposa del certificat, acreditant la representació.

  Pots consultar les bases d’estes ajudes a http://www.alzira.es/alzira_vpm/index.php/es/presentacion-aeconomica/noticias-aeconomica/12015-convocatoria-de-ayudas-para-las-personas-autonomas

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
  Pujar