elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les festes de Sant Bernat continuen la seua descentralització amb més activitats que l'any anterior

Les festes de Sant Bernat continuen la seua descentralització amb més activitats que l'any anterior
  MÉS FOTOS
  Les festes de Sant Bernat continuen la seua descentralització amb més activitats que l'any anterior - (foto 2)
  Les festes de Sant Bernat continuen la seua descentralització amb més activitats que l'any anterior - (foto 3)
  Les festes de Sant Bernat continuen la seua descentralització amb més activitats que l'any anterior - (foto 4)

  La Regidoria de Festes ha programat per a les festes de Sant Bernat 2017 un ampli repertori d'activitats per a les menudes i menuts, així com espectacles musicals dirigits a tots el públics.

  L'any passat va ser el primer que Isabel Aguilar, com a regidora de Festes, va organitzar les festes patronals i donà com a resultat una alta participació, la qual cosa va fer del Sant Bernat del 2016 el primer en molts anys a comptar amb la implicació de les alzirenyes i alzirenys que optaren per quedar-se a la nostra ciutat per tal de disfrutar de totes les activitats i concerts que es van programar.

  Seguint la tònica de l'any anterior per a estes festes s'ha pensat aplegar a totes les edats, per la qual cosa s'han programant moltes activitats que començaran el 8 de juliol i finalitzaran el 23, dia gran a la nostra ciutat.

  "És un treball de molts mesos, una espècie de trencaclosques que hem hagut d'anar encaixant per tal de donar forma a un programa atractiu per a totes i tots, sense oblidar-nos de les xiquetes i xiquets; estic convençuda que superarem l'èxit de l'any passat amb els concerts i activitats per a estes festes", ha manifestat la vicealcaldessa i regidora de Festes, Isabel Aguilar.

  A més, vol agrair el treball dels tècnics i personal de l'Ajuntament que han estat molts mesos donant forma al programa definitiu que farà que tot el veïnat i visitants disfrutem un any més de les festes de Sant Bernat.

  La descentralització de les festes és un dels objectius que van complint-se. Als concerts del recinte a Venècia, recuperats l'han passat, cal afegir enguany una nova ubicació, el parc de l'Alquenència, que se suma al llocs habituals com: plaça Major, Pere Crespí, Gran Teatre i Recinte Firal.

  Pujar