11 de desembre de 2019 11/12/19

Del 15 al 17 de febrer Alzira acull l’Autonòmic de Menors de Pàdel

Del 15 al 17 de febrer Alzira acull l’Autonòmic de Menors de Pàdel - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Del 15 al 17 de febrer Alzira acull l’Autonòmic de Menors de Pàdel - (foto 2)

  Este cap de setmana les instal·lacions del Tenisquash acullen el segon Autonòmic Federat de Pàdel de Menors de la Comunitat Valenciana.

  L'esdeveniment reunirà al llarg dels tres dies un total de 214 jugadors i jugadores i més de 40 entrenadors acreditats. "Per segon any tenim el privilegi d'acollir una competició esportiva del més alt nivell a la nostra ciutat. Volem seguir col·laborant amb la Federació per tal de portar a Alzira grans trobades de l'esport, com és este autonòmic de pàdel", assegura, Aida Ginestar, regidora d'esports.

  La programació començarà el divendres 15 de febrer a les 19:00 h amb les categories cadet i aleví, i dissabte continuarà amb la resta de categories. Diumenge entre les 9:00 h i les 10:00 h del matí es jugaran les semifinals i entre les 13:00 h i les 14:00 h començaran les finals.

  Cal destacar la participació dels esportistes locals Alèxia López, Isidro Tormo i Pablo Villarroya, que s'entrena en l'escola de competició Tenisquash i partix com a principal favorit de la seua categoria.

  Qualsevol persona pot assistir de manera gratuïta a les diferents partides al llarg del cap de setmana.

  L'organització ha manifestat el seu agraïment a la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana per confiar en Tenisquash un any més, a l'Ajuntament d'Alzira i a Setamóvil Fiat, Alfa Romeo, Jeep i Abarth per la seua col·laboració.

  ocultar
  Del 15 al 17 de febrer Alzira acull l’Autonòmic de Menors de Pàdel
  Pujar