elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Estimats Reis Mags... els xiquets i xiquetes d’Alzira tenen coses que contar-vos

Estimats Reis Mags... els xiquets i xiquetes d’Alzira tenen coses que contar-vos
  MÉS FOTOS
  Estimats Reis Mags... els xiquets i xiquetes d’Alzira tenen coses que contar-vos - (foto 2)

  S’acosta Nadal, i això vol dir que arriba el temps de nadales, betlems, dinars, torró... i com no, de preparar la carta als Reis d’Orient.

  L’Ajuntament d’Alzira, a través dels patges del Serval, ha repartit la carta als Reis d’Orient per les escoles d’Alzira. El regidor de Cultura, Israel Pérez, i la regidora d’Educació, Virtuts Piera, ho han fet personalment als centres eductius Pintor Andreu, García Lorca i Blasco Ibáñez.

  Un total de 9.500 cartes, que s’han fet arribar a la xicalla alzirenya dins de la campanya que es fa junt amb altres quaranta municipis per mitjà de les oficines de promoció del valencià i de la Diputació de València.

  “Com no pot ser d’altra manera, des de participem perquè es pretén animar la xicalla a demanar els desitjos i les il·lusions que tenen, i que ho facen en valencià”, així ho ha explicat el regidor de Cultura, i responsable del Serval, Israel Pérez

  A més d’arribar a les escoles, les cartes també estaran disponibles a la Biblioteca, la Casa de la Cultura, la piscina municipal, l’Ajuntament, la Clau i el PROP.

  I com que la tecnologia i internet forma part de l’època en què vivim, també hi ha carta en versió digital, al web javenenelsreis.com, on poder fer la carta en línia, també es poden crear nadales, pintar postals de Nadal o crear un personatge nadalenc.

  Pujar