14 de novembre de 2019 14/11/19

"Encesa per tu, encés per tu", la campanya de promoció del valencià per a falles

"Encesa per tu, encés per tu", la campanya de promoció del valencià per a falles - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  "Encesa per tu, encés per tu", la campanya de promoció del valencià per a falles - (foto 2)
  "Encesa per tu, encés per tu", la campanya de promoció del valencià per a falles - (foto 3)

  La Regidoria de Cultura i Promoció del Valencià de l'Ajuntament d'Alzira enceta una campanya de promoció del valencià adreçada a les falles.

  La campanya s'anomena "Encesa per tu, encés per tu", i es basarà en un photocall instal·lat entre les 13 i les 14.30 hores els dies 16, 17 i 18 de març a l'av. Sucro al costat de la carpa de la Junta Local Fallera. Tota la gent que s'acoste al photocall podrà fer-se fotos amb els lemes de la campanya "No s'és res si no s'és poble", "Declarat ninot indultat", "Encesa per tu", "Encés per tu", "Senyora pirotècnica, pot començar la mascletà", entre altres. A més, es repartiran xapes i polseres de diversos colors amb els mateixos lemes entre els assistents a les mascletaes dels tres dies.

  Aida Ginestar, regidora de Cultura, Esports i Promoció del Valencià, assenyala que amb esta campanya l'Ajuntament d'Alzira aposta per "donar més visibilitat al valencià en un sector tan important per a la seua normalització com el festiu, en especial les falles, de gran implantació social, i un dels àmbits on es manté molt viu".

  Recentment l'Ajuntament d'Alzira, de la mà del SERVAL (Servei de Promoció i Ús del Valencià), ha portat a terme altres campanyes de normalització en sectors com el del comerç, com el repartiment de bosses de tela amb el lema de "Bon Nadal" i vocabulari nadalenc adreçades a forns, pastisseries, fruiteries i verduleries.

  ocultar
  "Encesa per tu, encés per tu", la campanya de promoció del valencià per a falles
  Pujar