21 de setembre de 2020 21/9/20

Detingut un home a Alzira per amenaçar amb un ganivet la seua parella en ple carrer

Detingut un home a Alzira per amenaçar amb un ganivet la seua parella en ple carrer - (foto 1)

    La Policia Local d'Alzira acudia aquest diumenge de matinada a un avís del 112, en una plaça d'Alzira posat que un home que portava un ganivet amenaçava a la seua parella. En veure els agents, l'home va eixir fugint del lloc i la Policia Local va iniciar una persecució amb vehicles policials, i va interceptar finalment el sospitós. Durant el trajecte, la policia va avisar en repetides ocasions l'home, i li va demanar que es detinguera, però est fa cas omís.

    En el transcurs de la persecució, l'home va amenaçar també l'ex de la seua parella. Una vegada va ser interceptat, els agents li van ordenar que soltara el ganivet en repetides ocasions i finalment quan aquest el va fer, el van detindre seguint el protocol habitual, i el van traslladar a un centre mèdic, on ella també va haver de ser atesa a causa del seu estat d'ansietat. En aqueix moment, i davant els agents, l'home va tornar a amenaçar-la. El detingut, d'origen francés, té 19 anys i és resident a Alzira.

    L'arma blanca era un ganivet amb empunyadura negra de 26 cm de longitud. Segons va assegurar la dona després, ell li havia agafat el mòbil i l'acusava d'una infidelitat.

    Pujar