27 de novembre de 2020 27/11/20

Cs denúncia al tripartit a la Junta Electoral per la 'obertura' del carrer Pérez Galdós i el nou parc adaptat

Cs denúncia al tripartit a la Junta Electoral per la 'obertura' del carrer Pérez Galdós i el nou parc adaptat - (foto 1)

    El secretari de Ciutadans (Cs) a Alzira i número quatre a les llistes per a les eleccions municipals, Miguel Ángel Ferre, ha presentat una denúncia contra el tripartit a la Junta Electoral de Zona (JEZ) per la 'obertura' del carrer Pérez Galdós i el nou parc adaptat al costat del col·legi de la Puríssima.

    Ferre ha explicat que "la llei és clara en prohibir qualsevol modalitat d'inauguració, així com l'ús de recursos públics per a l'autobombo". El representant de Ciutadans ha recordat que "esta és una pràctica habitual en l'equip de govern actual que ja va ser advertit diverses vegades per la JEZ en les passades eleccions".

    En aquest sentit, Ferre ha assenyalat que "no poden negar que era una inauguració en tota regla perquè es va convocar als mitjans a este efecte". "Obrir un carrer sense més no precisa als mitjans de comunicació o associacions com a testimonis", ha destacat. A més, ha afegit que "no es pot permetre que es prenga el pèl a la ciutadania i a la resta de partits perquè han allargat les obres per fer-ho coincidir amb la campanya electoral".

    Pujar