elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Continua la neteja als carrers i camins més afectats d’Alzira

Continua la neteja als carrers i camins més afectats d’Alzira
 • Situació normalitzada i sense risc per pluja

MÉS FOTOS
Continua la neteja als carrers i camins més afectats d’Alzira - (foto 2)
Continua la neteja als carrers i camins més afectats d’Alzira - (foto 3)
Continua la neteja als carrers i camins més afectats d’Alzira - (foto 4)

Després de les pluges d’ahir, la situació al llarg de la matinada ha estat tranquil·la a Alzira. La pluja ha sigut molt dèbil i la situació del barranc de la Casella ha millorat notablement.

Tasques de neteja

Des de la passada matinada s’ha començat la neteja de les zones més afectades. Anit ja es feia a Mestra Josefina Fernàndez, i hui han començat les tasques als carrers compresos entre Josefina Fernández i Cristóbal Monterde. En acabar se seguirà amb la retirada de brutícia als barris més afectats en les zones de Venècia i les Basses.

Pel moment la brigada de FOVASA, concessionària de la neteja viària de la ciutat,  la d’INDITEC, concessionària de parcs i jardins, junt a la brigada d’obres i 5 equips de neteja addicionals ja estan treballant en la recuperació dels nostres carrers. A més al llarg del matí s’incorporarà una unitat de bombers especialment destinada als baldeig en carrers i voreres.

“Hem patit un episodi fortíssim a tota la comarca i vora 300.000 riberencs ens hem vist afectats per les inundacions, esperem que tots puguem recuperar la normalitat el més prompte possible i ens esforçarem per tal d’aconseguir-ho. Vull donar les gràcies a tots els serveis municipals que estan treballant de valent des de l’inici d’esta DANA” ha comentat l’alcalde, Diego Gómez

Estat dels camins

Pel que fa a l’estat de les carreteres i camins de la ciutat, a hores d’ara està tallat:

 • Accés a La Casella (Carasol despreniment)
 • Camí Vell de Corbera
 • Vistabella
 • Camí Materna (camí Fondo) amb despreniments
 • Pachorra (des de Umbria a Solana)
 • Carretera Vilella (Caiguda d’un mur)
 • C/ Antiga Avidesa, des de CV-50 a Avda. Josefina Fernàndez
 • Camí de Pescadors i Camí Arena (amb fang)
 • Camí barranc de la Casella (no transiotable)
 • Camí de la Gossera accés hospital (tasques de neteja)

Es recomana a la ciutadania que no transite pels caminals del terme, on es troben els treballadors de la brigada agrícola amb les tasques d’adequació dels camins, que a poc a poc ja tornen a la normalitat. S’ha reforçat l’equip amb dos pales per a la retirada d’obstacles que dificulten el pas. Pel moment ja s’ha habilitat l’accés a la Murta on havia caigut un mur, que ja ha estat retirat de la mateixa manera que els arrastres trobat a les diferents pistes forestals.

Escoles

Diverses instal·lacions educatives han resultat afectades, concretament es porten a terme tasques al Ausiàs March, Gloria Fuertes, IES Rei en Jaume i Sagrada Família, on s’ha després un mur.

Pujar