7 de juliol de 2020 7/7/20

V Concurs d’Instagram de Falles, del 2 al 20 de març

V Concurs d’Instagram de Falles, del 2 al 20 de març - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  V Concurs d’Instagram de Falles, del 2 al 20 de març - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Alzira, des de la Regidoria de Festes, convoca el V Concurs d'Instagram de Falles.

  Poden participar en el concurs totes les persones usuàries de l'aplicació mòbil d'Instagram i que realitzen fotografies al llarg de les celebracions de les festes de la nostra ciutat en este exercici del 2019.

  Les fotografies de Falles podran pujar-se del 2 al 20 de març, amb l'etiqueta #alziraenfalles19.

  No seran admeses a concurs les fotografies pujades abans o després de les dates assenyalades.

  "És molt important utilitzar l'etiqueta correctament per tal que les fotografies puguen entrar en concurs, sinó s'etiqueten correctament els membres del jurat no podran tindre accés a les instantànies per poder-les valorar", ha assenyalat Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes i Turisme.

  La participació en el concurs no necessita de cap inscripció i és totalment gratuïta, a més cada persona pot presentar quantes fotografies desitge, sempre dins de les dates establides i que complisquen la temàtica del concurs, Falles d'Alzira.

  El premis són: primer premi 150 euros; segon premi 100 euros; i un tercer premi amb una quantia de 50 euros. Els premis s'abonaran als guanyadors per mitjà de transferència bancària.

  Totes les fotos presentades podran ser utilitzades per l'Ajuntament d'Alzira com a promoció de les Falles de la nostra ciutat.

  Per últim remarcar que les vint fotografies finalistes seran publicades en el Facebook i Instagram de l'Ajuntament d'Alzira, així com en el web www.alzira.es. De les vint fotos finalistes l'instantània que obtinga més "m'agrada" obtindrà el premi al Vot Popular, passant a ser la foto que anunciarà el concurs d'Instagram del pròxim any.

  Pujar