elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença la cinquena edició del curs per a familiars cuidadors

Comença la cinquena edició del curs per a familiars cuidadors

  Hui s’ha inaugurat a la casa de la cultura d’Alzira la cinquena edició del curs destinat a cuidadors de persones dependents, organitzat per la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament.

  L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez i la regidora de Serveis Socials i Polítiques d’Igualtat, Marina Mir, han estat els encarregats de donar la benvinguda als participants a esta acció formativa que tindrà lloc fins el proper 17 novembre.

  En este curs de 25 hores s'abordaran coneixements i estratègies per a l' atenció i l'autoajuda, que contribuïsquen a que l'atenció d'una persona en situació de dependència siga una oportunitat per a establir una relació d' ajuda satisfactòria i gratificant per a tots els implicats.

  Es pretén l'adquisició de coneixements i destreses bàsiques per a poder desenvolupar les seues tasques adequadament, alhora que compartixen amb  altres cuidadors experiències i poden resoldre tots els dubtes o inquietuds que el seu paper els ocasiona.

  Enguany es continua amb l' encàrrec efectuat per la Conselleria de d’Igualtat i Polítiques Inclusives, amb el disseny, programació i seguiment de la formació per part de l’Ajuntament d’Alzira, mitjançant la unitat municipal d' atenció a la dependència.

  Pujar