elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Celebració del “Dia de l'Arbre” 2023, en el Barri de les Basses

Celebració del “Dia de l'Arbre” 2023, en el Barri de les Basses
  MÉS FOTOS
  Celebració del “Dia de l'Arbre” 2023, en el Barri de les Basses - (foto 2)
  Celebració del “Dia de l'Arbre” 2023, en el Barri de les Basses - (foto 3)
  Celebració del “Dia de l'Arbre” 2023, en el Barri de les Basses - (foto 4)

  Alzira  Febrer de 2023.- Des de la regidoria de Serveis Urbans, al costat de l'Associació de Veïns de les Basses, han estat aquest matí com cada any plantant una desena d'arbres en la zona enjardinada del barri dels Basses.

  El regidor de l'àrea Fernando Pascual, i la regidora de Sanitat, Gemma Alos, han participat en una jornada que tracta de fomentar la protecció i cura de l'entorn que ens envolta. “L'objectiu d'aquestes activitats és sensibilitzar a la població, al mateix temps que arbolar el nucli urbà”

  “La celebració del Mes del l'Arbre 2023, és molt important per a la ciutat ja que els arbres són fonamentals per al medi ambient i la salut dels veïns i veïnes i nosaltres som un municipi compromés amb les persones i amb el medi ambient”

  Aquestes activitats formen part de les nou actuacions emmarcades en el Mes de l'Arbre 2023, amb les quals es plantarà mig centenar d'arbres a la ciutat, amb la col·laboració d'associacions de veïns i centres educatius. El divendres el torn de l'Associació de Veïns del Balcó de la Rivera i del col·legi de la Sagrada Família.

   

  Pujar