elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cactus substituïx Pupil·les al cartell del Concert del 8 d’octubre

Cactus substituïx Pupil·les al cartell del Concert del 8 d’octubre

  Des de la Regidoria de Cultura s’anuncia un canvi en els participants del Concert del 8 d’octubre. La formació Cactus prendrà el relleu de Pupil·les, que no podrà actuar-hi per motius aliens a este Ajuntament. Les entrades adquirides fins al moment tindran la mateixa validesa. No obstant això, tots aquells que ho desitgen, poden demanar la devolució de la seua entrada sol·licitant-ho pel mateix canal de compra.

  Cactus és un trio valencià que es reafirma com un dels grups amb més vitalitat i projecció de l’escena musical actual en valencià, amb un estil que barreja el hip-hop electrònic amb el pop més comercial i melòdic així com el reggae, un mix ple de matisos i brillantor que ells mateixos anomenen ‘electro-urban’. 

  “Lamentem que Pupil·les no ens puga acompanyar en la cita alzirenya que està assolint any rere any un nivell de referent dins el panorama musical en valencià. Hem pogut comptar amb la participació de Cactus, un grup destacat i amb molta energia, gràcies a la gestió efectiva de tots els implicats. Anime a tota la gent de la Ribera que vinga a gaudir del concert”, ha manifestat Alfred Aranda, regidor de l’Àrea de Cultura.

  Cal recordar que tots els menors d’entre 16 i 17 anys hauran d’emplenar una autorització del seu responsable per a accedir-hi, bé a la porta del concert o bé demanant el formulari abans de les 14 hores del 8 d’octubre per correu electrònic a granteatre@alzira.es. Els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats obligatòriament d’un adult. El recinte firal obrirà les portes a les 20.15 h i està permesa l’entrada de menjar i begudes no alcohòliques.

  Per a gaudir d’un espectacle amb la seguretat necessària no hem d’abaixar la guàrdia i seguir les recomanacions i protocols davant la Covid-19:

  • Ús obligatori de mascareta
  • Respecteu la distància de seguretat, tant en la cua d’accés com en la resta de moments.
  • A l’entrada, poseu-vos gel hidroalcohòlic.
  • No podeu moure les cadires i abandonar el vostre lloc si no és per una causa justificada.
  • No transiteu enmig de les butaques si no és estrictament necessari.
  • Quan acabe l’espectacle eixiu del recinte ordenadament i sense aglomeracions.
  • Seguiu en tot moment les indicacions del personal de l’organització.
  Pujar