30 de setembre de 2020 30/9/20

Arriba la quarta edició d’Unisocietat, la universitat de primavera

  Alzira encetarà el proper mes de setembre la quarta edició d’Unisocietat. Este programa de formació al llarg de la vida que oferix l’Ajuntament d’Alzira i la Universitat de Valencia, està dirigit a majors de 30 anys amb inquietud per aprendre i motivació per la cultura.

  L’objectiu d’este tipus d’itinerari formatiu és sensibilitzar la societat en general sobre el valor de la formació al llarg de la vida, destacant i apreciant la valuosa contribució que les persones de més edat fan a la societat. Es promou la solidaritat intergeneracional i es mobilitza el potencial de les persones, per fer possible que porten una formació adequada.

  “Acostem la Universitat als alzirenys i alzirenyes, volem estimular el debat i desenvolupar noves formes d’aprenentatge en les quals intercanviem coneixement entre els participants”, assegura la regidora d’Educació, Maria Calvo.

  La formació de 360 hores, es distribuïx en tres cursos de 120 hores cadascun. Els cursos tenen dos quadrimestres al llarg dels quals s'impartixen dos assignatures troncals; a més, la formació es complementa amb un cicle de conferencies per curs. Una vegada al mes l’alumnat assistix a ponències de temàtica variada com biologia, llengua i literatura, història, sociologia, salut, economia, nutrició, psicologia, dret, patrimoni històric valencià i música.

  Les classes s’impartixen a partir de setembre en el Centre de Formació de Persones Adultes, Enric Valor d’Alzira. La inscripció està disponible fins a esgotar places (40 places) i cal fer-la al Departament d’Educació.

  La matrícula te un cost de 183 euros a l’any i es pot fraccionar en dos pagaments.

  Pujar