elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs a Alzira valora com a èxit el seu 'Tardeo Ciutadà'

Cs a Alzira valora com a èxit el seu 'Tardeo Ciutadà'
  MÉS FOTOS
  Cs a Alzira valora com a èxit el seu 'Tardeo Ciutadà' - (foto 2)

  La portaveu de Ciutadans (Cs) d'Alzira, María José Llopis, ha manifestat la seua satisfacció per "l'alta participació" al 'Tardeo Ciutadà'. Llopis ha explicat que "amb este esdeveniment hem volgut seguir escoltant les inquietuds dels veïns i fer-los partícips del projecte de Ciutadans".

  La regidora ha assenyalat que "és important mantindre una actitud d'escolta activa per detectar les necessitats de la població i poder plantejar les accions oportunes que les satisfacen". A més, ha destacat que "els polítics no han d'oblidar als seus conciutadans perquè ells són els que els han elegit, i el motiu primer i últim pel qual han de treballar".

  En esta línia, Llopis ha exposat que "una de les principals peticions dels que han participat en el 'Tardeo Ciutadà' era la necessitat de transformar per complet la manera de gestionar els recursos públics per evitar malbarataments, accions absurdes que generen molèsties innecessàries i un projecte clar de ciutat en el qual tots els partits vagen de la mà amb el mateix objectiu".

  Pujar