elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alzira suma 178 nous contagiats per COVID-19 en els últims 14 dies

Alzira suma 178 nous contagiats per COVID-19 en els últims 14 dies
  • El consistori manté una campanya informativa dirigida a l'hostaleria per a continuar conscienciant als ciutadans i que es frene la propagació del virus

Els últims 14 dies a Alzira han suposat una pujada rellevant dels nous contagiats per COVID-19, ja que la suma ha ascendit fins als 178 infectats nous, tots ells confirmats per la Conselleria de Sanitat a través de la realització de les proves PCR i d'antígens.

Segons l'autoritat sanitària, són 12 les persones mortes a causa del Coronavirus en el municipi d'Alzira.

L'Ajuntament d'Alzira, conscient de la situació en el municipi, ha posat en marxa una campanya informativa en els establiments hostalers i terrasses per a continuar conscienciant quant a les mesures de seguretat i higiene.

Els representants municipals pretenen arribar d'una manera més fàcil i directa als ciutadans, tot això amb el ferm objectiu que la propagació del Coronavirus es frene en la localitat.

En aquests últims 15 dies el consistori ha anul·lat diverses actuacions culturals programades, ja que el moment epidemiològic el desaconsellava. Des dels canals oficials de l'Ajuntament segueixen les labors de difusió de les normes i restriccions perquè no ascendisquen els nous contagis.

Pujar