16 de novembre de 2019 16/11/19

Alzira s’incorpora com a nou membre de la Comissió Europea per a la formació d’aprenentes

Alzira s’incorpora com a nou membre de la Comissió Europea per a la formació d’aprenentes - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Alzira s’incorpora com a nou membre de la Comissió Europea per a la formació d’aprenentes - (foto 2)

  La Comissió Europea ha reconegut a l’Ajuntament d’Alzira com a nou membre de l’Aliança Europea per a la Formació d’Aprenentes EuropeanAlliance for Apprenticeship, en un esdeveniment de benvinguda per a nous socis a Finlàndia.

  La directora d’Idea, Carmen Herrero, en representació de l’Ajuntament, ha signat el compromís d’adhesió en representació de l’Ajuntament d’Alzira en un acte protocol·lari que ha tingut lloc esta mateixa vesprada a Hèlsinki en presència de la directora de l’Aliança Europea per a la Formació d’Aprenentes, Sra. Manuela Geleng, i del director general d’Ocupació, Assumptes Socials i Inclusió de la Comissió Europea, Sr. JoostKorte.

  Per la seua banda, l’alcalde i regidor d’esta àrea assegura que “L’objectiu d’esta aliança transnacional és enfortir la qualitat, l’oferta i la imatge general de la formació d’aprenentes en tota Europa i particularment en la nostra ciutat, al mateix temps que fem promoció de la mobilitat internacional”.

  La signatura d’este acord permetrà a l’Ajuntament d’Alzira trobar socis per a compartir experiències i aprendre de bones pràctiques, promocionar esdeveniments, desenvolupar noves idees i activitats i tindre accés a les últimes notícies i eines sobre la formació d’aturats.

  Esta aliança està formada per un total de 300 organitzacions de tota Europa.L’Ajuntament d’Alzira és l’únic representant de l’administració local entre els 25 membres espanyols que formen part d’esta.

  L’assoliment de l’Ajuntament d’Alzira ha sigut integrar-se en una entitat de la Comissió Europea, de la qual formen part organitzacions tant públiques com privades de primer ordre del nostre país, com Iberdrola, Bankia, Repsol, la cooperativa de Mondragón, UGT, la Cambra de Comerç, Universitat de Deusto i fins i tot governs autonòmics com el País Basc o Madrid.

  Això suposa un reconeixement a la labor que s’ha realitzat en els últims anys des de l’Agència de Desenvolupament Local d’Alzira (IDEA), tant en l’àmbit de la formació d’aturats com en el de les mobilitats internacionals.

  A més, això suposa un pas més per part de l’Ajuntament d’Alzira en l’objectiu d’afavorir una major ocupabilitat dels joves, la reinserció en el mercat laboral de persones desocupades i aturats de llarga duració i l’adquisició d’una major experiència professional d’estos.

  ocultar
  Alzira s’incorpora com a nou membre de la Comissió Europea per a la formació d’aprenentes
  Pujar