elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alzira s’il·lumina per Nadal

Alzira s’il·lumina per Nadal
  MÉS FOTOS
  Alzira s’il·lumina per Nadal - (foto 2)

  Alzira es tornarà a il·luminar per celebrar el Nadal i posar color a estes festes tan entranyables. La qualitat i l'originalitat seran la premissa de la composició de la nova il·luminació que s'ha instal·lat als carrers de la ciutat per a les pròximes festes de Nadal.  La Regidoria de Serveis Urbans ha programat per al divendres, 26 de novembre a les 19 h l'encesa simultània dels llums de Nadal als carrers i places de la ciutat. Que tindrà inici a la plaça del Regne.

  Es tractarà, igual que els últims anys, d'ornamentació amb il·luminació LED de baix consum, ubicades a les zones de la plaça del Carbó, les avingudes Sants Patrons, Luis Suñer, Hispanitat, Pare Castells i Jose Pau Margantoni; la plaça Major, els carrers Calderón de la Barca, Pérez Galdós, Reis Católics, Hort dels Frares, Xúquer, Major Santa Catalina, General Castaños, Independència, Santa Teresa i Major San Agustí. També estaran engalanats els carrers Curtidors, Favareta, Piletes, Pere Esplugues, Colón, Faustino Blasco, així com el parc Pere Crespí, la plaça de Sant Joan i La Garrofera.

  La decoració d'estes zones d'Alzira es realitzarà amb més de 120 arcs lluminosos de diferents models, amb dissenys innovadors que s'il·luminaran a la nit i durant el matí tindran funció ornamental amb els seus colors. Hi haurà 2 pins lluminosos, , 3 cartells, i diverses zones amb cels estrellats amb esferes 3D..

  El regidor Fernando Pascual, responsable de Serveis Urbans, ha manifestat al respecte: "Un dels objectius d'este ajuntament és fer d'Alzira una ciutat sostenible i amb recursos que afavorisquen el respecte pel medi ambient. Com  fins ara, hem pres mesures per estalviar en el consum de la llum canviant la il·luminació tradicional per enllumenat LED. En la mateixa línia, els llums de Nadal instal·lats als carrers i places de la nostra ciutat, també seran de LED de baix consum." L’edil també ha destacat que “la col·locació d’estos engalanaments lumínics ha comptat amb l’opinió de l’àrea de comerç de l’Associació Empresarial d’Alzira, escoltant les seues propostes, avançant l’encesa per ajustar-se a les seues necessitats i donar una resposta més atractiva a la campanya de compres de Nadal, fent les compres dels alzirenys i alzirenyes més atractives i agradables”.

   

  Pujar