elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alzira signa un conveni de col·laboració amb el Banco Mare Nostrum per a facilitar el crèdit a emprenedors

Alzira signa un conveni de col·laboració amb el Banco Mare Nostrum per a facilitar el crèdit a emprenedors

  L’Ajuntament d’Alzira aprova hui en el ple signar un conveni amb el Banco Mare Nostrum per a facilitar el crèdit a nous projectes d’emprenedors de la nostra ciutat. Ambdues entitats volen col·laborar en el desenvolupament d’iniciatives emprenedores persones que estiguen aturades, per a facilitar eixides laborals i professionals.

  La signatura d’aquest conveni entre l’Ajuntament i l’entitat que agrupa a les caixes d’estalvi suposarà una oferta de productes i serveis financers amb unes condicions especials, inferiors al 4% d’interés, per als emprenedors i PIME atesos des del servei de creació d'empreses d'IDEA. Per a la concessió és necessari que la proposta arribe a l’entitat a través d’IDEA, en la qual el titular de l’operació haurà presentat un pla de viabilitat gràcies als serveis que ofereix l’Ajuntament. Cal recordar que fa uns mesos es va signar un contracte semblant amb Caixa Popular, a través del qual ja s’han tramitat tres projectes d’emprenedors a Alzira.

  Ivan Martinez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “Dins del pla d’ocupació local que estem elaborant des d’IDEA, un dels objectius és fomentar l’autocupació i la creació de xicotetes empreses i negocis. Pròximament obrirem un Punt PAE, d’Assessorament d’Empreses, per a ajudar a la constitució de noves empreses. També es disposa d’aplicacions per fer informes de viabilitat (programa ENCERTA’T). Això s’afegeix a les ajudes EMPRÉN, que equival al 50% de la quota d’autònom anual, a més del FORMAPLUS, que són ajudes a la contractació de treballadores i treballadors que hagen realitzat cursos en IDEA.

  Segons I. Martínez: “En definitiva, des de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació estem donant tot un itinerari coherent per a aquells que vulguen emprendre un nou negoci o nova activitat, posant tots els recursos que tenim per al seu assessorament, constitució, finançament i posada en marxa”.

   

  Pujar