elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alzira segueix protegint els fanals de l'orina dels gossos

Alzira segueix protegint els fanals de l'orina dels gossos
Alzira segueix protegint els fanals de l'orina dels gossos
  MÉS FOTOS
  Alzira segueix protegint els fanals de l'orina dels gossos - (foto 2)
  Alzira segueix protegint els fanals de l'orina dels gossos - (foto 3)

  La regidoria de Serveis Urbans de l'Ajuntament d'Alzira ha procedit a revestir els baixos d'un total de 19 fanals amb protectors especials, amb la finalitat és evitar la corrosió de la xapa d'acer, especialment castigada per les constants deposicions d'orines dels gossos, i que podria provocar un perill si el fanal acaba caient en la via pública.

  En aquesta nova fase de manteniment dels fanals s'ha actuat en la plaça Sagrada Família, en el parc Pere Crespí i al carrer Pavía. Amb aquesta actuació ja s'han reparat al voltant de 100 fanals amb aquest sistema a Alzira.

  "Amb aquesta acció protegim, d'una banda, els fanals que encara no han sigut afectats per l'erosió i, per l'altre, reforcem aquells que mostren un avançat desgast el seu ancoratge per a evitar que acaben caient", explica el regidor responsable, Fernando Pascual. L'edil apunta que es continuarà treballant en successives fases en més fanals del nucli urbà, encara que fa "una crida als propietaris de gossos per a demanar-los que contribuïsquen al manteniment dels fanals en la via pública intentant evitar que el gos deposite en la base dels fanals".

  Pujar