elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alzira reprèn els Jocs Esportius Escolars Alzira 2017

Alzira reprèn els Jocs Esportius Escolars Alzira 2017
  MÉS FOTOS
  Alzira reprèn els Jocs Esportius Escolars Alzira 2017 - (foto 2)
  Alzira reprèn els Jocs Esportius Escolars Alzira 2017 - (foto 3)

  La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alzira ha impulsat l'organització dels Jocs Esportius Escolars com a campanya de promoció de les activitats esportives en edat escolar.

  Els Jocs Esportius proposen una adaptació del fenomen competitiu servint com a complement a la pròpia activitat esportiva que desenvolupen els joves en edat escolar.

  La regidora d'Esports, Aida Ginestar, ha dit: "Hem représ esta activitat després de molts anys sense celebrar-se, no només perquè tota l'organització i el desenvolupament dels jocs esportius es du a terme en un context d'educació i formació dels i les nostres joves a través de l'activitat física sino perquè es contemplen els valors formatius i constructors de la personalitat que han de considerar-se en estes edats".

  En l'organització col·laboren els centres educatius i els clubs esportius locals de les modalitats esportives que s'organitzen (Club de Futbol Sala d'Alzira, Nou Bàsquet Alzira i Club Handbol Ribera Alta d'Alzira). Enguany 400 alumnes en edat escolar han participat en els jocs que es desenvoluparen en el Pavelló Fontana Mogort i en el Centre Educatiu Xúquer.

  Pujar