elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alzira rep el reconeixement d’Asindown

Alzira rep el reconeixement d’Asindown

    El passat divendres 30 de juny al Centre Cultural de la Beneficència, Asindown va celebrar l'acte de reconeixement a les empreses i institucions que col·laboren amb l'associació.

    En l'acte, que va estar presidit per Enric Morera, president de les Corts, Enric Nomdedéu, secretari autonòmic de Treball i Mar Galcerán, presidenta d'Asindown, es van lliurar els guardons amb els quals la entitat vol reconéixer la capacitat d'inspirar, crear valors i generar oportunitats entre les persones amb la síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals.

    El regidor d'Economia, Hisenda i Joventut, Albert Furió ha destacat que la integració d'estos grups suposa un aport bidireccional; d'una banda, es treballa en la millora de la seua qualitat de vida, i d'altra banda, desenvolupem les nostres tasques amb companys resolutius, responsables i entusiastes que contribuïxen al bon funcionament de l'Ajuntament.

    Més de 80 empreses i institucions, entre les quals es troba l'Ajuntament d'Alzira, estan fent possible la formació i inclusió d'este col·lectiu. Es tracta d'organitzacions de diversos sectors que són fonamentals en l'ajuda a Asindown per tal d'assolir majors oportunitats per a les persones amb discapacitat intel·lectual i que estan compromeses amb una societat més justa i heterogènia.

    Les principals empreses guardonades han estat Fundación Divina Pastora, per la constant millora de la vida de les persones amb síndrome de Down i Fundación Vodafone Espanya, pel programa formatiu 'Yo me prep@ro', que ha permés ja la participació de 720 alumnes.

    La doctora arquitecta Verónica Llopis Pulido ha sigut l'encarregada de dissenyar el guardó GRATIA 2017.

    Asindown té com a objectiu principal millorar la qualitat de vida, d'afavorir la inclusió i participació com a ciutadans de ple dret en totes les etapes de la seua vida, de les persones amb la síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals i de les seues famílies, mitjançant la promoció de recursos i suports per a la investigació i el desenvolupament personal, social, educatiu i laboral. Ara per ara només un 5% de persones amb síndrome de Down tenen treball i l'objectiu de l'associació és aconseguir incrementar esta xifra.

    Pujar