17 de gener de 2021 17/1/21

Cs Alzira proposa un paquet de mesures al govern municipal per a pal·liar els efectes del coronavirus

Cs Alzira proposa un paquet de mesures al govern municipal per a pal·liar els efectes del coronavirus - (foto 1)
  • Vidal: “Reiterem el nostre suport a l'equip de govern, continuem proposant mediades per a acostar el muscle i eixir tots junts d'aquesta crisi”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Alzira ha proposat “un paquet de mesures al govern municipal per a pal·liar els efectes del coronavirus”. “Pretenem acostar el muscle per a consensuar iniciatives que ens ajuden a eixir junts d'aquesta crisi”, ha destacat.

Per a Vidal, “és necessari que prevegem l'impacte econòmic d'aquesta aturada de l'activitat”. Per això, ha defensat, “és vital bonificar i eximir del pagament de tributs locals com l'IBI, IAE i ocupació de la via pública com ja vam proposar fa tres setmanes”.

A més, ha especificat, “cal augmentar l'esforç per a protegir als majors i dependents així com als cossos de seguretat ciutadana, prevenció i atenció d'emergències”.

En la mateixa línia, ha concretat, “proposem que, quan es reprenga l’activitat lectiva, es creen unitats de reforç psicològic per a menors i que es creen les bases per a una escoleta totalment gratuïta per a totes les xiquetes i xiquets de la ciutat, ampliant horaris per a beneficiar la conciliació laboral de les famílies i/o mantenint les condicions dels menjadors escolars, com a ajuda les famílies i els treballadors dels menjadors que es troben actualment en un ERTE o en aturats”.

Finalment, el regidor ha posat l'accent que “des de Ciutadans Alzira continuarem aportant al govern local aquest tipus d'iniciatives que beneficien a famílies i negocis d'Alzira”. “Entenem que és moment de sumar i de deixar els colors polítics a un costat”, ha indicat Vidal, qui ha declarat que “espera que aquestes mesures es tinguen en compte”.

Pujar